Dr. Cele Krisztián

Dr. Cele Krisztián

Balesetsebész szakorvos, Ortopédszakorvos

Rendelési idő:
Hétfő: 16:00 - 20:00

Bejelentkezés:
06 30 869 5202
https://www.drcelekrisztian.hu

Dr. Cele Krisztián

Bemutatkozás

Dr. Cele Krisztián vagyok, ortopéd- és balesetsebész szakorvos. A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Ortopédiai Osztályán dolgozom főállásban, emellett a Baleset- és Kézsebészeti Osztály ügyeleti járó- és fekvőbeteg ellátásában is napi rendszerességgel részt veszek.

Magánrendelésem létrehozásának fő szempontja az volt, hogy tapasztalataim szerint a kórházi tevékenységem során és a betegellátás különböző fázisaiban, bár igyekszem mindent megtenni, mégsem jut megfelelő mennyiségű idő és diszkréció a páciensek alapos és minden igényt kielégítő vizsgálatára, tájékoztatására, ami elengedhetetlen a minél sikeresebb kezelés, gyógyítás eléréséhez.

Ezért határoztam úgy, hogy szükségem van egy bizalmon alapuló, betegközpontú, diszkrét és mind emberileg, mind szakmailag igényes orvos – beteg kapcsolat létrehozására alkalmas környezetre.

Ellátási területem kiterjed az ortopédia és a traumatológia széles palettájára. Gyermek és felnőtt betegeim egyaránt fordulhatnak hozzám bármely testtájat érintő, krónikusan létrejövő vagy baleset következtében kialakuló kórképpel.

 

Szakmai életutam eddigi főbb állomásai:

2007, Révai Miklós Gimnázium és Kollégium, Győr – érettségi

2007-2013, Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, Pécs – általános orvosi diploma

2013-2019, Ortopéd-Traumatológiai Szakképzés – főbb képzőhelyek:

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr

Ortopédiai Klinika, Budapest

Péterfy Kórház-rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet, Budapest

Uzsoki Utcai Kórház, Budapest

2019, Nemzeti Vizsgabizottság – ortopéd-traumatológus szakorvosi diplomaFejlődésem és elméleti/gyakorlati tudásom gyarapodása érdekében rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, konferenciákon.

MRI Vizsgálat akár ma!

Gyors és precíz leletezés!